27 d’abril del 2005

Y a h o o - 1...
G m a i l - 2


- vs -

Recentment, Yahoo! va anunciar que augmentaria la capacitat del seu webmail gratuit a 1 Gb (des de 250 Mb). L'augment serà efectiu imminentment (finals d'abril).

La resposta de Gmail (el webmail gratuit de Google) va ser immediata: va augmentar la capacitat a 2 Gb (des de 1 Gb)... i pujant a cada segon. En aquest moment és de 2136.319376 Mb.

Doncs que continuin, no? :-)



PD: que quin és millor? . Tant se'n dona, lo millor és tenir al menys un compte en cada ¿oi? Per cert, per qui no hi hagi pensat, amb aquestes capacitats és com tenir un disc dur en cada ordinador connectat a Internet del món. Si, si, per guardar documents, fotos, música...

2 comentaris:

  1. diras de 1 GIGA a 2 GIGAS, en mi caso ya tengo 2136 MB.de capacidad, y cada día aumenta, creo que en función del uso que haga y de las invitaciones que de. Lo que he comprobado es que muchos estamos en un porcentaje muy bajo en usar esa capacidad.

    Hector
    http://www.hectormilla.com

    ResponElimina
  2. Coño, es verdad!

    Gracias por lar rectificación, ya lo he cambiado. Por cierto, has encontrado pronto el post, lo colgué hoy mismo.

    Lo de la capacidad me parece que es para todos igual, la pantalla esa qwe van corriendo los números es la misma independientemente del ordenador y el usuario.

    Salut,

    Toni

    ResponElimina